Fietslaadpalen Lingewaard

E-bike oplaadpunten op zonne-energie voor Lingewaard

Elk jaar neemt het aantal elektrische fietsen in Nederland verder toe. Hierdoor neemt ook de vraag naar goede en veilige oplaadpunten in de openbare ruimte toe. De gemeente Lingewaard investeert met de installatie van 7 stuks Solar E-bike oplaadpunten in duurzaamheid en een fietsnetwerk waardoor gebieden met elkaar verbonden worden en meer mensen de fiets zullen pakken.

Zonne-energie
De E-bike oplaadpunten zijn voorzien van een zonnepaneel. De stroom die het zonnepaneel opwekt wordt opgeslagen in een interne accu, zodat er ook op minder zonnige dagen voldoende energie aanwezig is. Ze leveren voldoende stroom om twaalf fietsen, scooters of scootmobielen per dag volledig op te laden. De fietslaadpalen zijn geheel standalone, dat wil zeggen dat ze voor 100% op zonne-energie en zonder enige netstroomkabels werken.

De oplaadpunten staan in de gemeente Lingewaard naast fietsbeugels zodat men de fiets veilig kan achterlaten en tegelijk gratis kan opladen. Door de oplaadpunten wordt de gemeente fietsvriendelijker en aantrekkelijker en stimuleert zij het gebruik van de fiets.

Wilt u uw gemeente, school, bedrijfsterrein of winkelcentrum duurzamer maken en daarmee bewoners/bezoekers iets extra’s bieden? Bekijk de mogelijkheden voor een fietslaadpaal op zonne-energie of netstroom! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen