E-Bike oplaadpunt voor elektrische fietsen, scooters en scootmobielen

Met het E-Bike oplaadpunt is het mogelijk om de accu van o.a. elektrische fietsen in de buitenruimte op te laden, zodat de gebruiker zijn weg weer kan vervolgen. Het aantal elektrische fietsen neemt snel toe in Nederland. Wist u dat ruim 60% van de verkochte fietsen een elektrische fiets is? Hierdoor wordt de vraag naar goede oplaadpunten steeds groter. Een goede infrastructuur is voor een gebruiker van een elektrische fiets, scooter of scootmobiel van essentieel belang. InfraMarks levert E-Bike oplaadpunten met standaard vier stopcontacten op zowel zonne-energie als netstroom. De oplaadpunten op zonne-energie kunnen overal in de buitenruimte geplaatst worden omdat deze volledig van stroom worden voorzien door een zonnepaneel. Er is dus geen dure bekabeling nodig.

Netstroom of zonne-energie?

Het E-Bike oplaadpunt voor elektrische fietsen kan op twee manieren van stroom worden voorzien; aangesloten op het stroomnet of door middel van een zonnepaneel. De stroom die het zonnepaneel opwekt wordt opgeslagen in interne accu’s, zodat er ook op niet zonnige dagen voldoende stroom aanwezig is. Het zonnepaneel van de fietslaadpaal type CL-N wordt extern van het oplaadpunt geplaatst, waardoor het niet uitmaakt of uw fietsenrek of fietsenstalling in de schaduw staat. Bij het type CL-C zijn het zonnepaneel, de mast en de stopcontacten tot een compleet E-bike oplaadpunt geïntegreerd. Deze variant is uitermate geschikt voor het opladen van elektrische fietsen in o.a. de stad, het buitengebied of voor bij het winkelcentrum. Bekijk onze uitgelichte projecten voor voorbeelden van locaties waar de InfraMarks E-bike oplaadpunten zijn geplaatst.

E-bike oplaadpunt

Duurzaam, veilig en vandalismebestendig

De E-bike oplaadpunten van InfraMarks zijn gemaakt van de beste materialen en speciaal ontwikkeld voor plaatsing in de Openbare Ruimte. De stopcontacten zijn IK10 vandalismebestendig en zijn voorzien van kinderbeveiliging. De body van de laadpaal is 4 mm dik gegalvaniseerd staal en kan worden afgewerkt in een RAL-kleur naar keuze, zodat het oplaadpunt perfect past binnen uw unieke omgeving.

Oplaadpunt zichtbaar voor publiek

Na plaatsing worden de InfraMarks E-Bike oplaadpunten zichtbaar op: www.oplaadpunten.nl  en www.fietsnetwerk.nl

Wilt u meer informatie?

Download de brochure met de downloadknop hieronder, of vraag onderaan deze pagina vrijblijvend een offerte aan.

Kenmerken:

 • Typen leverbaar: netstroom (CL-N), zonne-energie (CL-S) en zonne-energie compleet (CL-C)
 • Materiaal: 4 mm dik thermisch verzinkt staal
 • Afwerking: poedercoating
 • Afmetingen: 1200 x 150 x 150 mm
 • Aantal stopcontacten: 4
 • IK 10 vandalisme bestendig
 • Kinderbeveiliging
 • Stroombeperking
 • Aardlekbeveiliging met automatische reset
 • Leverbaar in elke RAL kleur

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en ontvang een offerte op korte termijn.

 • Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Heeft u foto's of tekeningen waar de fietslaadpa(a)l(en) geplaatst moet(en) worden? Upload deze dan hier.

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, waarmee kunnen we u helpen?