E-Bike oplaadpunt in fietsenstalling Van Sillevoldt Rice

In opdracht van Van Sillevoldt Rice (VSR) plaatsten wij een E-Bike oplaadpunt op zonne-energie. Dit oplaadpunt voor elektrische fietsen is geplaatst in de fietsenstalling van het bedrijf. De mast met het zonnepaneel plaatsten wij net daarbuiten. Bezoekers en medewerkers van VSR laden voortaan makkelijk en veilig hun elektrische fiets of scooter op tijdens hun werkdag of bezoek aan de firma.

InfraMarks levert E-Bike oplaadpunten op zonne-energie en netstroom. De oplaadpunten op zonne-energie kunnen overal in de buitenruimte geplaatst worden omdat deze volledig van stroom worden voorzien door een zonnepaneel. Er is dus geen dure bekabeling nodig. De stroom die het zonnepaneel opwekt wordt opslagen in interne accu’s, zodat er ook op niet zonnige dagen voldoende stroom aanwezig is.

Wilt u weten wat voor uw organisatie, terrein of fietsenstalling de opties zijn? Schroom dan niet om ons te bellen via 015 – 2155791 of te mailen naar [email protected]. Wij vertellen u graag geheel vrijblijvend wat de mogelijkheden zijn.

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, waarmee kunnen we u helpen?