E-bike oplaadpunten voor BAM

De fietslaadpaal CL-C (compleet) werd door ons geleverd aan de BAM voor plaatsing in het hoge Noorden. Het E-bike oplaadpunt werkt geheel op zonne-energie en is standaard uitgerust met 4 stopcontacten.

De E-bike oplaadpunten op zonne-energie CL-C zijn overal in de buitenruimte te plaatsen omdat deze geheel standalone zijn. Er is geen bekabeling nodig omdat de fietslaadpaal van stroom wordt voorzien door het zonnepaneel. De stroom die het zonnepaneel opwekt wordt opgeslagen in interne accu’s, zodat er ook op niet zonnige dagen voldoende stroom aanwezig is.

Bij dit type (CL-C) zijn het zonnepaneel, de mast en de stopcontacten tot een compleet E-bike oplaadpunt geïntegreerd. Deze variant is uitermate geschikt voor het opladen van elektrische fietsen in o.a. de stad, het buitengebied of voor bij het winkelcentrum.

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Schroom dan niet om ons te bellen via 015 – 2155791 of te mailen naar [email protected]. Wij vertellen u graag geheel vrijblijvend wat de mogelijkheden zijn.

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, waarmee kunnen we u helpen?