Dynamisch LED verkeersbord op zonne-energie

Net voorbij een viaduct in de gemeente Veenendaal, waar steevast te hard werd gereden, hebben we LED verkeersbord op zonne-energie met de tekst ‘U rijdt te snel’ geplaatst. Zodra de weggebruikers de snelheid van >50KM/uur bereikt, geeft het LED bord aan dat er te hard gereden wordt.

Het grote voordeel van het Dynamische verkeersbord is dat deze geheel op zonne-energie werkt. We kunnen de LED borden ook aansluiten op het stroomnet, maar op veel locaties is dat niet gewenst in verband met het feit dat er geen kabels liggen of juist teveel die niet de juiste zijn of waarbij we uit de beurt moeten blijven. De detectie van deze interactieve LED verkeersborden kan op verschillende manieren uitgevoerd worden en ook het display kan op afwisselende tijden andere symbolen laten zien.

Steeds meer gemeenten kiezen voor onze Dynamische en interactieve LED verkeersborden. Wilt u weten wat voor u kunnen betekenen om de verkeersveiligheid te vergroten? Schroom niet om even te bellen of te mailen naar ons.

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, waarmee kunnen we u helpen?