Smart anti-diefstal fietsklem met ingebouwd slot

Met de opkomst van de elektrische fiets worden fietsen steeds duurder en daardoor ook aantrekkelijker om te worden gestolen. Wegbeheerders kampen dan ook momenteel met een ongekend hoog aantal fietsdiefstallen. Bikeep elektronische fietsenklemmen helpen bedrijven, gemeenten en openbare ruimtes om fietsvriendelijker te worden. Het fietsenrek is voor iedereen toegankelijk of kan worden opgezet met beperkte toegang. De fietsklemmen zijn te openen via een app, OV chipkaart of RFID toegangskaart.

Meer dan 1000 slimme fietsrekken geïnstalleerd

InfraMarks vereenvoudigd de fietsparkeergelegenheid door de volledige dienstverlening voor u te organiseren van plaatsing tot onderhoud. Er zijn wereldwijd meer dan 1000 Bikeep anti-diefstal fietsklemmen geplaatst en er is nog nooit één fiets gestolen uit een Bikeep fietsklem! Hierdoor is Bikeep ideaal geschikt voor gemeenten, fietsverhuurbedrijven, trein- en busstations, winkelcentrums, banken, bedrijven en woningbouwverenigingen. Bikeep lost uw fietsparkeerproblemen op en zorgt voor een goed geordende fietsinfrastructuur.  

Hoe werkt Bikeep?

Uw fiets parkeren met Bikeep is net zo simpel als fietsen. Gebruik een mobiele telefoon of een bestaande toegangskaart om uw fiets te vergrendelen. Het is haast onmogelijk om een vergrendelde fiets te stelen. Daarnaast is ieder station uitgerust met een beveiligingscamera. Maakt uw gemeente of organisatie gebruik van een toegangskaart, vervoerkaart, chip of tag? Bikeep is zo ontworpen dat de elektronische fietsenrekken vergrendeld kunnen worden met uw bestaand systeem. Wilt u meer informatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan, bekijk de video hieronder of download de brochure. 

Installatie, beheer en onderhoud

InfraMarks is de leverancier van Bikeep in Nederland. Wij leveren, plaatsen en onderhouden de fietsenrekken. Na plaatsing zijn de fietsenrekken direct klaar voor gebruik. Daarnaast is onze hulplijn 24/7 – 365 dagen per jaar bereikbaar!

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

  • Max. bestandsgrootte: 2 MB.
    Heeft u foto's of tekeningen waar de Bikeep fietsenrekken geplaatst moeten worden? Upload deze dan hier.

Wilt u meer informatie?

Download de brochure of neem contact met ons op.

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, waarmee kunnen we u helpen?