Smart elektronisch fietsenrek met ingebouwd slot

Bikeep is het meest toonaangevende slimme commerciële fietsparkeerstalling ter wereld. Bikeep elektronische fietsenstallingen helpen bedrijven, gemeenten en openbare ruimtes om fietsvriendelijker te worden. Het fietsenrek kan worden opgezet met beperkte toegang via een app of een toegangskaart, zodat alleen specifieke personen het kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld uw studenten, werknemers, klanten of huurders. InfraMarks vereenvoudigd de fietsparkeergelegenheid door de volledige dienstverlening voor u te organiseren van plaatsing tot onderhoud.

Al meer dan 1000 slimme fietsrekken geïnstalleerd

Met de opkomst van de elektrische fiets worden fietsen steeds duurder en daardoor ook aantrekkelijker om te worden gestolen. Er zijn inmiddels meer dan 1000 Bikeep fietsenrekken geplaatst en er is nog nooit één fiets gestolen uit een Bikeep fietsenrek! Hierdoor is Bikeep ideaal geschikt voor gemeenten, fietsverhuurbedrijven, trein- en busstations, winkelcentrums, banken, bedrijven en woningbouwverenigingen. Bikeep lost uw fietsparkeerproblemen op!

Bikeep integreren in uw bestaand (toegangs)systeem

Maakt uw gemeente of organisatie gebruik van een toegangskaart, vervoerkaart, chip of tag? Bikeep is zo ontworpen dat de elektronische fietsenrekken vergrendeld kunnen worden met uw bestaand systeem.

Installatie, onderhoud of hulplijn, wij regelen het voor u!

InfraMarks is de leverancier van Bikeep in Nederland. Wij leveren, plaatsen en onderhouden de fietsenrekken. Na plaatsing zijn de fietsenrekken direct klaar voor gebruik. Daarnaast is onze hulplijn 24/7 – 365 dagen per jaar bereikbaar!

Hoe werkt Bikeep?

Uw fiets parkeren met Bikeep is net zo simpel als fietsen. Gebruik een mobiele telefoon of een bestaande toegangskaart om uw fiets te vergrendelen. Het is haast onmogelijk om een vergrendelde fiets te stelen. Daarnaast is ieder station uitgerust met een beveiligingscamera. Wilt u meer informatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan, bekijk de video’s en foto’s hieronder of download de brochure met onderstaande downloadknop.

Offerte aanvragen:

Vul onderstaand formulier in en ontvang een offerte op korte termijn.

Video’s