Autolaadpunt en lichtmast in één!

Een autolaadpunt in een lichtmast combineert het beste van twee werelden. Door het plaatsen van een lichtmast met autolaadpunt staan er minder obstakels in de openbare ruimte.

Groeiende vraag naar laadpunten

Het autolaadpunt lichtmast voor elektrische auto’s is een innovatief antwoord op de dynamische ontwikkeling van mobiliteit in Nederland. Door de groeiende opkomst van elektrische auto’s is de noodzaak om laadstations te realiseren hoog. Daarom kan de installatie van een laadstation voor elektrische auto’s een ideale manier zijn om nieuwe klanten aan te trekken, het comfort en de levensstandaard van bewoners te verbeteren en ecologische, milieuvriendelijke oplossingen te promoten. Naast pro-ecologische waarden voegt deze oplossing prestige en een nieuw interessant visueel aspect toe en wordt het een showcase van een object of stad.

Snelladen

Deze oplossing speelt in op de behoefte aan een snelle en effectieve aanleg van een openbaar beschikbaar laadnetwerk op basis van een straatverlichtingsnetwerk. Dat wil zeggen op optimale locaties vanuit het oogpunt van gebruikers van elektrische auto’s. Voor de installatie zijn geen goedkeuringen en bouwvergunningen nodig. Ook is het niet nodig om het bestaande elektriciteitsnet uit te breiden. Het product combineert de functie van het opladen van voertuigen met de gelijktijdige functie van straatverlichting.

Vraag vrijblijvende offerte aan

Advies en ontwerp

Bij het maken van een ontwerpplan is één van de uitgangspunten dat de wensen van de opdrachtgever en betrokkenen goed samen komen. We denken met u mee en adviseren u graag over de locaties welke uitermate geschikt zijn voor de lichtmast met geïntegreerd autolaadpunt. Iedere situatie is anders. Daarom bieden we verschillende oplossingen passend bij elk gebied of terrein.

Negen belangrijke kenmerken op een rij

– Voertuigen opladen met de gelijktijdige verlichtingsfunctie van de oplaadplaats
– Gebruiksgemak – automatisch in- en uitschakelen, clienttoepassing of website
– Volledige veiligheid – het composiet is een uitstekende isolator
– Weerstand tegen externe factoren en vandalisme – de oplader is in de paal gemonteerd
– Gebruik van lichtmasten als optimale locatie voor gebruikers van laadstations (parkeerplaatsen, parkeervakken)
– De mogelijkheid tot snelle en effectieve uitbreiding van het laadnetwerk op basis van het bestaande stroomnet – bouwen van het laadstation op basis van vervanging van bestaande paal
– Respect voor de stedelijke ruimte – het is niet nodig om aparte apparaten te plaatsen
– Mogelijkheid om extra apparaten in de paal te installeren, bijv. bewegingsdetectoren, wifi-router
– U hoeft geen extra stroomtoewijzing aan te vragen

Wilt u meer informatie?

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met u op.


    Chat openen
    Heeft u een vraag?
    Hallo, waarmee kunnen we u helpen?