AIRFIT; ‘Groen’ bewegen, bewezen gezonder!

Buiten fitness station met virtuele coach d.m.v App. Met de AIRFIT buiten fitness stations is het mogelijk om cardio en fitness oefeningen samen met een virtuele coach te doen. Uit onderzoek is gebleken dat het veel gezonder voor je lichaam en geest is om buiten te sporten dan wanneer je dit binnen doet. Hardlopen werd al veel buiten gedaan, maar tegenwoordig zie je steeds vaker groepen mensen buiten trainen.

Buiten fitness station met virtuele coach d.m.v. App

Door de AIRFIT app te downloaden krijgen gebruikers toegang tot filmpjes die laten zien welke oefeningen er allemaal op het buiten fitness station te doen zijn. De gebruiker kan diverse programma’s kiezen waarin de moeilijkheidsgraad ook aanpasbaar is. Dit maakt AIRFIT leuk en uitdagend voor de beginnende en gevorderde sporter! De oefeningen bevatten cardio en krachttrainingsoefeningen voor alle spiergroepen.

Buiten fitnessapparatuur

4 basis modellen modulair uit te breiden

Het AIRFITT buiten fitness station is standaard leverbaar in 4 basis modellen, die modulair uit te breiden zijn met diverse extra modules.

Aankoop of lease

Bent u enthousiast geworden over de unieke AIRFIT buiten fitness stations maar heeft u wellicht een laag budget? Geen probleem! Naast de mogelijkheid om AIRFIT aan te schaffen is leasen ook een mogelijkheid. U betaald het AIRFIT buiten fitness station af in termijnen. Dit is inclusief plaatsing, service en onderhoud.

Plaatsing, service en onderhoud

Naast levering kan InfraMarks uw partner zijn voor de plaatsing, service en het onderhoud aan AIRFIT. Het buiten fitness station moet één x per jaar gecontroleerd worden, wat wij volgens de Europese wet en regelgeving voor u kunnen verzorgen. Alles om u te ontzorgen!

Kenmerken

  • Multifunctioneel buiten fitness station
  • Virtuele coach met oefeningen en video’s
  • Cardio en krachttraining
  • Voor de beginnende en gevorderde sporter
  • 4 verschillende modellen – modulair op te bouwen
  • Aankoop en lease mogelijkheden
  • Eenvoudig geplaatst

Wilt u wat meer informatie?

Download de brochure met de downloadknop hieronder.

Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, waarmee kunnen we u helpen?